За Лимекс ТойсЛимекс Тойс е най-голямата дистрибуторска компания за детски играчки в България. Създадена през 1994 година, Лимекс Тойс не спира развитието си и в днешни дни е една от най-големите фирми вносители на детски играчки в България.

Лимекс Тойс поддържа постоянна гама от над 2000 позиции като: плюшени играчки с размери между 5 и 150 см., някои от които са механични, пластмасови играчки, също механични и интерактивни, креативни, пъзели, спортни играчки: скейтбордове, ролери, детски костюмчета и спални чували, и много други. Официални представители сме на конструкторите с марка Best Lock, които са аналогични на Lego, на радио дистанционни колички Rastar, Starrights, Hansawa, Paul Import.

Детските играчки с търговкса марка Лимекс са екологично чисти и произведени от безопасни за децата материали.

За да могат тези играчки да бъдат на разположение на всички деца в страната, Лимекс Тойс работи с добре организирана дистрибуторска мрежа покриваща цялата страна.Нашите играчки биват продавани в почти всички малки, средни и големи магазини за играчки, както и във веригите: МЕТРО Кеш&Кери, ОМВ, ШЕЛ, ЕКО, РомПетрол, пицарии Виктория, Карфур България, Фантастико, Европа, ЦБА, БИЛЛА, Палавници и в много други по-малки пицарии и ресторантьорски заведения, където има меню за детски играчки.

Лимекс Тойс е и един от основните логистични доставчици на веригата бензиностанции ОМВ в България, като се грижи за постоянната им наличност от играчки др.нехранителни стоки.